Centre de Reeducació

Escucha esta página utilizando ReadSpeaker
A la seva seu a Barcelona, Rehasoft ofereix serveis de diagòstic i tractament, fusionant la reeducació tradicional amb l’aplicació de programes informàtics. Això és precisament el que diferencia el centre, d’un gabinet convencional. Al centre de reeducació de Rehasoft les eines informàtiques juguen un paper clau en el procés de millora de la persona. Amb la utilització de programes interactius i multimèdia s’aconsegueix un ambient molt motivador per als nens i nenes amb trastorns de l’aprenentatge. La seva motivació en el procés de reeducació permet que els resultats es vegin reflectits en un major rendiment escolar.
 

Com treballem?

  1. El primer pas és elaborar un pla per avaluar les diferents àrees de coneixement del nen/a  i poder dur a terme la corresponent reeducació psicopedagògica.
  2. Es realitza, per tant, un informe psicopedagògic amb els resultats de les proves i les conclusions, en les quals constaran les dificultats que presenta el nen/a i la intervenció més adient.
  3. Es posa en marxa el pla d’intervenció, és a dir, s’elaboren els exercicis de reeducació, treballant sempre amb programes que combinen imatges i sons. Aquests exercicis resulten molt motivadors i permeten que el nen/a aprofiti al màxim les sessions de reeducació.

 

En el cas que el nen/a no disposi de diagnòstic, oferim la possibilitat de realitzar-lo nosaltres. Des del mes d'octubre comptem amb una innovadora eina per al diagnòstic de TDAH, AULA. Hi ha pocs centres que disposin d'aquesta eina que ajuda a realitzar un diagnòstic més acurat i en menys temps.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: