Català

Escucha esta página utilizando ReadSpeaker
Rehasoft és una empresa a la vanguarda de les Noves Tecnologies Educatives, desenvolupant productes que milloren la lectura, l’escriptura, l’aprenentatge i la comunicació. L’equip de Rehasoft, amb més de 15 anys d’experiència, es dedica a les solucions per a persones amb Dislèxia, TDAH, Baixa Visió i 3ª Edat, obtenint molt bons resultats en el rendiment acadèmic escolar. Oferim productes que milloren la qualitat de vida de persones amb Necessitats Educatives Especials.
 
El nostre equip està especialitzat en les tecnologies per a l’accessibilitat i la comunicació aplicades a l’educació. La nostra gamma de productes, dirigits a persones amb trastorns de l’aprenentatge (Dislèxia, Trastorn de lecto-escriptura , TDAH), tenen la capacitat d’adaptar-se a les necessitats de cada persona. Això facilita l’accés a l’aprenentatge, respectant sempre els principis de l’Aprenentatge Multisensorial.
 
Des dels seus inicis, Rehasoft desenvolupa la seva activitat a Catalunya, en la seva seu a Barcelona i des d’aquí distribuiex els seus productes per Espanya i Sudamèrica. Per tant, l’atenció al client es desenvolupa tant en castellà i català com en anglès. Tanmateix, tots els productes de Rehasoft estan disponibles en altres idiomes.
 
 

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: